Hastanemizde Kalp ve Damar Cerrahisi Yoğun Bakım ve By-Pass Üniteleri açılmıştır.

Güncelleme Tarihi: 01/08/2019

AÇILIŞKVC.jpg

KVCFOTO.jpg

RESİM1.jpg

Hastanemiz bünyesinde Kalp - Damar Cerrahisi Yoğun Bakım ve By-Pass Ünitelerinin açılışını,  Sayın Valimiz Doç. Dr. İlker GÜNDÜZÖZ ve kıymetli eşleri Uzm. Dr. Meşide GÜNDÜZÖZ, Sayın Milletvekilimiz M. Emin ŞİMŞEK ve İlimizin değerli yöneticileri ile kıymetli eşlerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Açılışımıza teşrif eden başta Sayın Valimiz Doç. Dr. İlker GÜNDÜZÖZ ve kıymetli eşleri Uzm. Dr. Meşide GÜNDÜZÖZ olmak üzere Sayın Milletvekilimiz M. Emin ŞİMŞEK ve İlimizin değerli yöneticileri ile kıymetli eşlerine teşekkürlerimi sunarım.

Yeni açılan bu ünitemizin ilimize hayırlı olmasını diler bu üniteyle birlikte sevk oranlarımızın daha da düşeceğini belirtmek isterim. Temel amacımız olan Sağlık Hizmetlerinin yerinde ve etkin olarak  verilmesi yolunda, bu ünitelerin açılışında  emeği olan tüm personelimize teşekkür ederim.

Hastane Başhekimi
                                                                                                                                                                                                          Uzm. Dr. Gürkan DANIŞAN